ESG Software Solutions


Електронно меню за заведения за храненеЕлектронното меню е софтуерен продукт, който автоматизира и оптимизира процеса на бслужване на клиентите, като намалява „празните курсове“ на сервитьора до 60 % и намалява контакта с клиентите до 50 %.

На всяка маса има 10 инчов таблет, на който клиентите разглеждат менюто и след като са направили своя избор, чрез таблета правят своята поръчка. Поръчката, направена от таблета се изпраща автоматично до сервитьора, до кухнята или мокрия бюфет за изпълнение и до управителя на заведението за отчет и последващ контрол.

От електронното меню клиентите се информират за рецептата на всяко ястие, за съдържанието на алергени, за грамажа на всяка порция и цената. Чрез електронното меню клиентите комуникират директно със своя сервитьор, без да е необходимо той да идва до масата. В електронното меню са предвидени опции с натискането само на един бутон да извикат сервитьора, за да си пратят сметката, да помолят сервитьора да им поръча такси или да извикат управителя. На електронното меню клиентите виждат своята консумация до момента и съответно сумата, която трябва да заплатят.

Благодарение на скриптовия език ЛУА, на който е направено електронното меню, телефона на сервитьора и таблетите в кухнята и мокрия бюфет могат да обслужват до 10 заявки на клиенти за 1 секунда, т.е. ако 10 маси поръчат едновременно, поръчките им ще бъдат приети и ипълнени.

Предлагаме електронното меню за устройства с Андроид ОС.

Кратко представяне на електронното меню можете да изтетлите от ТУК <

Ако желаете, можете да изтеглите Демо версия на електронното меню от ТУК <

Инструкция за инсталиране на Демо версията на електронното меню на устройство с Андроид ОС можете да изтеглите от ТУК <

Електронното меню се адаптира за всяко едно заведение с неговото лого, шрифт, снимки на ястията и съответните рецепти и цени.

За нормалната работа на електронното меню НЕ Е НЕОБХОДИМА връзка с Интернет.

Най-важния въпрос : Каква е цената на електронното меню?

Не продаваме електронното меню, а го отдаваме под наем за сумата от € 50 (евро) на месец за 1 маса, така че всеки собственик на заведение може да умножи броя на масите по 50 и да разбере колко ще плаща наем на месец. По този начин сме в постоянен контакт с нашите клиенти и поддържаме електронното меню актуализирано с нови артикули.

За лоялни наши клиенти, които са ползвали електронното меню в продължение на 6 месеца, предлагаме специален бонус – модул калкулатор, който след приключване на работа дава калкулация на управителя за изразходваните продукти и напитки за деня, което улеснява управлението на складовите наличности.

Забележка : Модула калкулатор е базиран на Единен сборник рецепти за заведенията за обществено хранене на издателство Техника 1981 г. и се предлага безплатно на лоялните ни клиенти. Ако клиента пожелае да се включат в модула допълнителни негови рецепти, преработката се заплаща допълнително и е обект на допълнително договаряне.

За контакт с нас молим ползвайте:

info@esgss.eu

esgss@abv.bg© 2024, ESGSS