ESG Software Solutions


Elektronisch menu voor restaurantsHet elektronische menu is een softwareproduct dat het klantenserviceproces automatiseert en optimaliseert, waardoor het aantal "lege gangen" van de ober tot 60% wordt verminderd en vermindert het klantcontact tot 50%.

Op elke tafel staat een 10 inch tablet, waarop klanten de menukaart bekijken en na het maken van hun keuze de tablet gebruiken om hun bestelling te plaatsen. De bestelling geplaatst vanaf de tablet wordt automatisch verzonden naar de ober, naar de keuken of het natte buffet voor uitvoering en naar de restaurantmanager voor rapportage en daaropvolgende controle.

Via de elektronische menukaart worden klanten geïnformeerd over het recept van elk gerecht, het gehalte aan allergenen, het gewicht van elke portie en de prijs. Via het elektronische menu communiceren klanten rechtstreeks met hun ober, zonder dat hij aan tafel hoeft te komen. De elektronische menukaart biedt mogelijkheden om met één druk op de knop de ober te bellen om de rekening te versturen, de ober te vragen een taxi te bestellen of de manager te bellen. Op de elektronische menukaart kunnen klanten hun verbruik tot nu toe zien en daarmee het bedrag dat ze moeten betalen.

Dankzij de LUA-scripttaal waarin het elektronische menu wordt gemaakt, kunnen de telefoon en tablets van de ober in de keuken en het natte buffet tot 10 klantverzoeken in 1 seconde bedienen, d.w.z. als er 10 tafels tegelijkertijd bestellen, worden hun bestellingen geaccepteerd en uitgevoerd.


Wij bieden het elektronische menu aan voor Android OS-apparaten.

Een korte presentatie van de elektronische menukaart kunt u HIER downloaden <

Als u wilt, kunt u HIER < een demoversie van het elektronische menu downloaden

Instructies voor het installeren van de demoversie van het elektronische menu op een apparaat met Android OS kunt u HIER < downloaden

De elektronische menukaart is per etablissement aangepast met logo, lettertype, foto's van de gerechten en bijbehorende recepten en prijzen.

Een internetverbinding is NIET VEREIST voor de normale werking van het elektronische menu.

De belangrijkste vraag: Wat is de prijs van het elektronische menu?

Wij verkopen de elektronische menukaart niet, maar verhuren deze voor een bedrag van € 50 (Euro) per maand voor 1 tafel, zodat elke restauranteigenaar het aantal tafels met 50 kan vermenigvuldigen en erachter kan komen hoeveel hij huur per maand zal betalen. Op deze manier staan we voortdurend in contact met onze klanten en houden we de elektronische menukaart up-to-date met nieuwe items.

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van:

info@esgss.eu

esgss@abv.bgLet op: De Nederlandse versie van de site is nog in reconstructie en wanneer we klaar zijn zullen we de links activeren zodat u de presentatie, demoversie en installatie-instructies kunt downloaden.

Bedankt voor uw begrip.

© 2024, ESGSS